Strateško partnerstvo Black Horse – FAS i Vamal Grupa

Published april 28, 2023 by digitalplus

Strateško partnerstvo Black Horse – FAS i Vamal Grupa

Sombor, 28.04.2023.

Kompanije „Black Horse – FAS“ i „Vamal Grupa„ dogovorile su stratešku saradnju kojom je „Vamal Grupa“ dobila pravo ekskluzivne distribucije akumulatora BLACK HORSE i TESLA PREMIUM ENERGY za Srbiju i zemlje regiona.

Zajednički cilj nam je da dostupnost, kvalitet usluge i servisna podrška za naše proizvode budu podignuti na najviši nivo, u cilju maksimalne podrške našim partnerima i većeg zadovoljstva našim proizvodima i uslugama kod krajnjih potrošača.

„Vamal Grupa“ je sa punim pravom jedan od regionalnih lidera u distribuciji akumulatora. Tokom više od dve decenije rada „Vamal Grupa“ se razvijala zahvaljujući poverenju kupaca i inovacionom pristupu poslovanju. Sa svojim predstavništvima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji kompanija raspolaže razvijenom maloprodajnom, veleprodajnom i servisnom mrežom.

„Black Horse“ se tokom sedamdeset godina proizvodnje akumulatora za automobile i kamione pokazao kao jedan od prepoznatljivijih brendova u regionu. Zahvaljujući znanju i iskustvu naših stručnjaka, kompanija je dostigla visok nivo kvaliteta u proizvodnji novih generacija akumulatora.

Zahvaljujući sigurnoj poziciji na tržištu „Vamal  Grupe“, uz kvalitet i tradiciju „Black Horse“ akumulatora, sigurni smo da će ova saradnja ubuduće doneti značajna poboljšanja i doprineti boljoj dostupnosti akumulatora u regionu.

0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare