Politika kolačića

Politika kolačića (cookies)

  • Koje informacije kolačić skuplja i koja je namena?
  • Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?
  • Kako se brišu kolačići

 

Koje informacije kolačić skuplja i koja je namena?

Informacije prikupljene prilikom posete našoj web lokaciji ili u interakciji sa našim e-poštama mogu uključivati sledeće: IP adresu, URL stranice koju ste posetili; tip pretraživača; druge tehničke informacije o vašem uređaju koje ste koristili da posetite našu web lokaciju ili interakciju sa našim e-poštama; strane koje pregledate; karakteristike koje koristite; bez obzira da li imate kreiran nalog ili ne; da li izvršavate određene transakcije; i vreme vaše posete.

Ove informacije omogućavaju nam da utvrdimo stvari na kojima se najčešće zadržavate ili koje delove sajta posećujete, koji proizvodi se pretražuju i / ili kupuju, efektivnost naše web lokacije i e-pošte, vaša specifična interakcija sa našim web stranicama i e-poštama i teškoće koje možete iskusiti u pristupu našoj web stranici ili e-pošti.

Ovim znanjem možemo poboljšati kvalitet vašeg iskustva na našoj web stranici prepoznavanjem i postavljanjem željenih funkcija i informacija, personalizirati vaše iskustvo i rešiti teškoće u pristupu. Pored toga, naša web stranica koristi kolačiće kako bi pratila stavke koje stavite u vašu korpu za kupovinu, i da uvidimo koje ste u prošlosti posetili stranice na našoj web lokaciji.

Naš web sajt takođe koristi kolačiće kako bi pratili informacije o odjavi, osim informacija o načinu plaćanja.

 

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite. Korišćenje kolačića prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim potrebama. Korišćenjem kolačića dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine

 

Kako se brišu kolačići

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača.