Jubilarne nagrade za Black Horse zaposlene

Published oktobar 24, 2022 by digitalplus

Jubilarne nagrade za Black Horse zaposlene

Somborska fabrika akumulatora BLACK HORSE-FAS poznato je ime među kupcima i poslovnim partnerima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, i to zahvaljujući predanosti i entuzijazmu svojih zaposlenih koji stvaraju priznate proizvode već 70 godina.

Kako su najvredniii resurs fabrike upravo njeni zaposleni, novi menadžment fabrike ove godine obnavlja tradiciju, u smislu dodeljivanja jubilarnih nagrada.

“Ove godine fabrika akumulatora slavi jubilej, 70 godina od osnivanja, i velika nam je čast i zadovoljstvo da se možemo pohvaliti kolegama koji su sa nama 10, 20 i 30 godina. Svako od njih je ostavio dubok trag u poslovanju firme i učestvovao godinama u stvaranju cenjenog brenda Black Horse”-reči su gospodina Petra Miljkovića, generalnog direktora fabrike Black Horse-FAS, koji je i uručio nagrade zaposlenima.

Nagrađene kolege za 10 godina rada u fabrici su:

  • Šekuljica Snežana, Miladinović Dejan, Ileš Robert, Božić Dušan, Sekulić Dušan i Sretić Živko.ž
  • Nagrađene kolege za 20 godina rada u fabrici su:
    Tomović Igor, Gavrić Zoran, Mišković Dragutin, Predojević Petar, Miletić Dejan, Krstić Predrag, Vila Nenad, Dubroja Nedeljko, Večerko Dragan i Šekuljica Mladen.ž
  • Nagrađene kolege za 30 godina rada u fabrici su:
    Buzadžić Pera, Nikolić Zoran, Blagojević Milan, Drezga Dušan, Kmezić Slobodan, Pekanović Antun, Egi Franja, Vuković Nenad i Zec Zoltan.
0 0 glasovi
Article Rating
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare